Termeni si Conditii Utilizare

          Acest site este proprietate a firmei Sweet Kepler SRL, fiind persoana juridica inregistrata legal in Romania sub urmatoarele date:    CUI: 34551659 , Numar Inmatriculare: J40/6207/22.05.2015 , Cont Bancar: RO26INGB0000999905035034. Toti vizitatorii acestui site iau la cunostinta ca o data accesat acest site, sunt de acord si declara ca au acceptat termenii si conditiile de utilizare prezentate mai jos:

        1. Instructiuni utilizare site:

        Continutul acestui site este unul informativ si este oferit in scop educativ precum si in scopul de comercializare a unui supliment alimentare (stimulent sexual) incheiate intre firma detinatoare Sweet Kepler SRL a produsului Power V8 si eventualilor cumparatori ai sai de pe site-ul www.powerv8.ro. Acest informatii sunt oferite in scopul imbunatatirii eventualelor cunostinte ale persoanelor ce viziteaza acest site, cat si a persoanelor cadre medicale, aici fiind inclusi si angajati ai firmei Sweet Kepler SRL. Accesul la informatiile prezente pe acest site echivaleaza cu acceptarea acestora fara limitari si rezervari.

       2. Continut:

Continutul site-ului este unul frecvent actualizat, firma Sweet Kepler fiind firma care se ocupa ca site-ul sa aiba informatii cat mai precise pentru distribuirea produselor din interiorul sau, insa nu garanteaza in niciun mod acuratetea si actualizarea acestora. Si in acest sub-punct sunteti de acord cu folosirea continutului sau sunt realizate strict pe raspunderea dumneavoastra, firma Sweet Kepler SRL nefiind implicata sau trasa la raspundere pentru punerea si folosirea continutului din interiorul acestui site de catre consumatorul final, fiind specificat faptul ca nu exista o garantie la mijloc. Nu raspundem de eventualele daune suferite de echipamentele dumneavoastra, sau de infectarea cu virusi ai sistemului dumneavoastra de operare.

       3Despagubirile

Va angajati sa despagubiti Sweet Kepler SRL, precum si angajatii, providerii si partenerii Sweet Kepler SRL, orice comportament al dumneavoastra impotriva termenilor si conditiilor prezentate, aici incluzandu-se evetualele cheltuieli de judecata.

      4. Despre produs si cum il comand

Pe acest site este prezentat produsul Power V8, un produs care nu are rolul de a trata nicio boala, garantia efectului acestui produs nefiind una sigura, depinzand foarte multe de barbatul care administreaza aceasta capsula. Efectul este conditionat de nivelul de grasimi consumate in ziua respectiva, varsta barbatului, nivelul de stres si alte lucruri ce tin de conditia sa. Produsul Power V8 este prezent sub forma de capsula verde, continand sub aceasta o pulbere, formata fiind din 6 plante, mai multe detalii puteti vedea pe prima pagina a produsului, in meniul ”Ingrediente”. Acest produs este comercializat intr-o cutie de carton, care in general contine 4 capsule de culoare verde (acesta fiind continutul sau standard). Acest astect schimbandu-se in momentul in care clientul alege un alt continut al pachetului pe care doreste sa il comande.

Produsul Power V8 se poate comanda online prin formularul din prima pagina a site-ului, necesare fiind urmatoarele date: Nume-Prenume, Email-ul, Telefonul, Adresa de destinatie si pachetul ales, comanda plasandu-se apasand pe butonul ”Trimite Comanda”. Aceasta comanda se poate face si la numarul de telefon 0737.418.970, in intervalul orar 08:00-19:00

Plasarea comenzii pe acest site echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru folosirea datelor de contact de catre firma Sweet Kepler SRL, aceasta fiind inregistrata legal pentru folosirea acestora. Pentru a putea confirma o comanda, firma Sweet Kepler va contacteaza si telefonic pentru confirmarea acesteaia.

      5. Livrarea si pretul produsului

Pretul produsului Power V8:

  1. 1 Capsula – 20ron
  2. 1 Cutie x 4 capsule – 80 ron
  3. 1 Cutie x 6 capsule  – 120 ron
  4. Pachet x 9 capsule – 180 ron
  5. Pachet x 16 capsule – 300 ron

Livrarea se va face prin Fan Courier/Urgent Cargus, costul standard pentru zonele acoperite de acestia fiind de 24ron.Alte zone care nu sunt acoperite de acestia, costul ridicandu-se la 36ron, sau peste aceasta suma, depinde foarte multe de kilometrii care se fac exterior. Plata produsului se face sistem ramburs, aceasta facandu-se direct la courier.Continutul coletului este confidential, nicio alta persoana nestiind ce se afla in interiorul coletului. Livrearea unei comenzi se face in general intr-un termen de 24 de ore, daca aceasta este lansata pana in ora 18:00 a zilei in curs, uneori acest termen de 24 de ore putandu-se transorma intr-unul de 48 de ore.

     6. Returnarea produsului

Returnarea produsului Power V8 este posibila intr-un termen de 30 zile calendaristice, acest lucru facandu-se prin intermediul adresei de e-mail: contact@powerv8.ro , sau telefonic la numarul de telefon: 0737.418.970, precizand in e-mail sau telefonic cantitatea care se returneaza cat si modalitatea de plata a sumei restituite de catre Sweet Kepler SRL.

ATENTIE: Produsul se poate face retur, numai daca pastila/pastilele nu au fost scoase de sub folia sa originala, in conditiile in care dumneavoastra ati administrat deja o capsula, restul de 3 capsule trebuie sa fie in folie, sa nu fie folia rupta.

     7. Confidentialitatea datelor cu caracter personal

Sweet Kepler SRL foloseste in privinta contactului cu clientii sai, datele pe care acestia sunt de acord sa le furnizeze catre Sweet Kepler SRL, societatea noastra folosind aceste date in scopul de a contacta clientii in baza informatiilor furnizate de catre utilizatorul care se inregistreaza in formularul de contact, in acelasi timp datele sunt folosite pentru facturare (datele care sunt folosite de catre noi sunt urmatoarele: nume, adresa, numar de telefon). NU cerem clientilor date personale (CNP, serie de buletin sau alte date care se gasesc in cartea de identitate ale utilizatorilor care au completat formularul de pe site-ul www.powerv8.ro). Informatiile furnizate sunt folosite doar de Sweet Kepler SRL, pentru acestea neavand acces si alte persoane.

Sweet Kepler foloseste datele cu caracter personal in scopul de comert electronic, reclame, marketing si publicitate de la clientii sai, firma Sweet Kepler SRL fiind inscrisa in Registrul de Prelucrare al Datelor cu Caracter Personal

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://potenta.powerv8.ro date de identificare, poate cere stergerea lor din baza de date a site-ului https://potenta.powerv8.ro. Pentru a sterge informatiile din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic sau prin e-mail: contact@powerv8.ro

Pe baza unei cereri transmise catre adresa contact@powerv8.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare (operatorul este obligat sa incunostinteze persoana vizata cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal);
– dreptul de acces la date (inclusiv procedura exacta de urmat, adresa de e-mail folosita);
– dreptul de interventie asupra datelor (inclusiv procedura sau posibilitatea de remediere prevazuta in site); orice persoana vizata are dreptul de a obtine de la operator, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a căror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
– dreptul de opozitie (persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari);
– dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate;
– dreptul de a se adresa justitiei.
 Modalitatea de exercitare a drepturilor utilizatorilor enumerate mai sus este prin e-mail, la adresa contact@powerv8.ro.

     8. Informatiile prezente:

Informatiile prezente pe site, au un rol general de prezentare, facand trimitere spre diverse afectiuni medicale si tratarea acestora. Acestea sunt cu oferite cu titlul de ”informare” al potentialilor clienti/vizitatori ai site-ului https://potenta.powerv8.ro.Aceste informatii se recomanda sa nu se foloseasca in scopul de diagnosticare sau de tratare a unor boli, pentru acestea consultati intotdeauna medicul sau farmacistul si alte persoane care sunt imputernicite pentru a prescrie un tratament sau pentru a pune un diagnostic.

    9. Previziuni

Eventualele actiuni imprevizibile sau fenomene neprevazute, pot influenta rezultatul efectiv, facand ca acesta sa fie diferit fata de cel prezentat pe site.

   10. Marca Inregistrata

Sweet Kepler este singura firma care distribuie produsul Power V8, alte firme care distribuie acelasi produ, sub o alta denumire, posibil sa intre sub rigorile legii. Va rugam sa va documentati inainte de a comanda un alt produs cu aceeasi denumire, firma Sweet Kepler SRL detinand dreptul legal si singurul de a se identifica cu acest nume: POWER V8.Firma Sweet Kepler monitorizeaza distribuitorii nelegali ai aceluiasi produs POWER V8 si ii raporteaza autoritatilor pentru CONTRAFACERE.

    11. Drepturi  Autor

Continutul total al site-ului este supus protectiei dreptului de autor. Toate drepturile sunt rezervate

     12. Transportul Produsului

Transportul de 16 RON este GRATUIT, in masura in care orasul, localitatea, nu au km suplimentari, in cazul in care localitatea are km suplimentari, transportul poate costa  inca 18 RON, la achizitionarea pachetului de 6 capsule (120 RON) , pentru pachetele mari transportul este GRATUIT, indiferent de situatie.

Suna