Cam toti barbatii se gandesc cum sa isi satisfaca femeia perfect, cum si-ar dori aceasta in modul cat mai ideal. Negasind o cale,noi barbatii, am inceput sa cautam raspunsuri, majoritatea prin intrebari, forumuri si chiar lunadu-ne dupa unele articole, si incet am reusit sa aflam raspunsuri, asa ca, o sa dezvaluim cateva secrete, trucuri si barfe din pat.

1.Preludiul are partea lui intr-o relatie, o parte de care unii barbati sau chiar si unele femei au uitat complet.

2.Din auzite si povestite, reiese faptul ca si atitudinea din timpul actului sexual are un rol important, unele dintre femei isi doresc sa fie tratate mai aspru, “sa le vorbesti murdar” pe cand altele isi doresc sa fie tratate mai tandru, mai pasional si restul nu au subliniat cum ar fi vrut sa fie tratate, insa un lucru e cert, nu cred ca partenera nu iti spune aceste lucruri.

3.Sa nu uitam niciodata de copilarie; acesta este un aspect foarte placut al vietii pe care il putem aplica si in pat, aici nu e vorba de “Hai sa ne jucam de-a mama si tata” sau lucruri copilaresti, pur si simplu puteti apela la fantezii (“politista cea rea”, “scolarita cea sexy”, “profesoara cea dura”) sau mai stiu eu ce lucruri va trec prin cap ( catuse, ciocolata, frisca, uleiuri aromatice etc..) sau chiar puteti apela la un SEXHOP cu incredere, de la lenjerie pana la alte obiecte si accesorii. Ar mai trebui sa subliniez ca nu toate zilele ar trebui sa se petreaca asa, trebuie sa existe si o “spontaneitate” in arta sexului pervers, dar atentie sa nu calculati lucrurile cu o zi inainte ca nu iese mereu cum v-ati propus. Ca tot a venit vorba de joaca si de imaginatie, nu uitati si de momentele alea romantice (lumanari, cada cu spuma, dus impreuna, petale de trandafiri, etc..)!

ACTUL SEXUAL SI PROBLEMELE CUPLULUI

Acesta problema cu adusul problemelor, grijilor sau altor lucruri in acelasi pat cu partenerul de viata dauneaza atat psihic cat si fizic, psihic pentru ca aveti un stres mereu, pentru ca stiti de problema, ca e acolo, exista si nu are momentan o rezolvare si fizic deoarece, in cele mai multe dintre cauze nu mai aveti chef nici macar de un act sexual, toate acestea afecteaza atat relatia cat si in viitor incapabilitatea de a avea o erectie “completa” si, aceasta daunand foarte mult psihic in continuare (Cred ca fiecare cuplu isi aduce aminte de replica “Inainte parca era mai mult” sau “Nu din nou….”). Dar sa nu uitam ca uneori nu mai depinde de noi, depinde de griji sau alte probleme pe care le avem pe cap, uneori aceasta problema vine natural, o data cu varsta, de aceea exista mai multe remedii pentru impotenta.

Incearca tot ce se poate!

Stiu ca mai sus am scris despre a va folosi imaginatia insa, trebuia sa subliniez aceasta problema, un act sexual nu se poate consuma doar in pat, luati in calcul toate locurile din casa ( cabina de dus, biroul din dormitor, masa din bucatarie) cat si in afara ei, locurile unde sa da o petrecere,pe plaja, fiti spontani! Pe partea asta as vrea sa mai subliniez ca exista multe cupluri in care se aud replici ca “Nu facem 69 ca nu sunt genul ala de femeie!”, “Nu imi place pozitia aia ca ai facut-o cu fosta” sau fel si fel de replici sau motive inventate, limitate, nu trebuie sa uitati ca in viata trebuie sa faceti multe compromisuri care va pot afecta sau nu relatia, important este sa traiesti clipa!

making-love.jpg.image_.784.410

PROBLEMELE DE CUPLU AFECTEAZA ACTUL SEXUAL

De foarte multe ori exista acea doza de nervi in orice relatie, find mai mare sau mai mica la unele cupluri, o data cu ea, se afiseaza si acel “respect” fata de partenerul de viata. Intr-o relatie in care tu esti mai acid, mai violent si i-ai aplicat o corectie partenerei intr-o criza de nervi, nu te gandi ca viata ta amoroasa va fii la fel de frumoasa ca a prietenului tau, care, spre deosebire de tine isi trateaza partenera altfel. Autoritatea si dorinta de a domina si monopoliza viata celuilalt afecteaza intreaga relatie!

Pentru final vreau sa va spun ca actul sexual e facut sa se consume, atat timp cat exista atractie va fi perfect pentru ambele parti, ce puteti face astazi nu lasati pe maine, traiti-va viata la maxim, ca si cum ar fi ultima zi, in fiecare zi!