All for Joomla All for Webmasters

Cauzele impotentei:

Disfunctia erectila sau impotenta cum mai este conoscuta este poate cea mai frecventa afectiune de care sufera barbatii in prezent.

Aceasta tulburare se refera la incapacitatea barbatului de a mentine erectia suficient incat sa duca la bun sfarsit actul sexual. Efectele acestei afectiuni sunt numeroase si influenteaza starea de santate fizica si psihica a barbatului.

Cauzele acestei tulburari sunt numeroase, unele au legatura directa cu starea de sanatate, altele sunt de natura psihologica.In alta categorie sunt barbatii care au suferit anumite interventii chirurgicale.Utilizarea unor medicamente pe termen lung are ca efect instalarea impotentei.

Impotenta psihica:

Impotenta psihica este frecventa in zilele noastre! Frustrarea, depresia, oboseala accentuata, anxietatea si stresul sunt doar cateva dintre cauzele acestei afectiuni care duc la diminuarea activitatii sexuale. Orice neimplinire sociala, orice acumulare de tensiune negativa se resfrange supra activitatii sexuale si asupra vietii de cuplu.

Impotenta psihica poate fi remediata fie prin consiliere psihologica, fie prin utilizarea capsulelor de potenta Power V8.

Printre ingredientele principale al pastilelor Power V8 sunt radacinile de ginseng si rhodiola cunoscute pentru efectele relaxante si stimulatoare si revitalizante.

Radacina de rhodiola are efecte miraculoase asupra sistemului nervos si endocrin, regland adaptarea organismului la stres prin cresterea nivelului de hormoni.Corticosteroidali si a catecolaminelor (adrenalina, epinefirina, metanerfina). Totodata creste rezistenta la efort fizic si scurteaza perioada de recuperare dupa efort intens.

Cauzele de natura psihologica care determina instalarea impotentei sunt stresul, frica, oboseala, depresia, furia, anxietatea si lipsa de incredere. In general barbatii care sufera de disfunctie erectila pe fond psihologic sunt tinerii activi, suprasolicitati din pricina altor activitati, tinerii lipsiti de incredere, persoanele care au probleme de gestionarea a trairilor sufletesti si barbatii neimpliniti din punct de vedere social.

POWER V8, UN REMEDIU EXCELENT PENTRU CAZURILE DE IMPOTENTA

Tratamentele clasice comune, au insa numeroase efecte adverse sau sunt stanjenitoare, si afecteaza mai puternic starea de sanatate psihica a pacientului. Power V8 este un supliment natural tot mai des recomandat de medici care previne disfunctiile erectile sporeste potenta si ajuta la inlaturarea ejacularii precoce, fara a avea efectele adverse ale pastilelor clasice

Power V8 Poate fi achizitionat fara prescriptie medicala si poate fi luat la orice varsta!

Numerosi specialisti (medici de familie, specialisti in urologie, medici psihologi, sexologi) recomanda pastilele Power V8 pentru prevenirea tulburarilor erectile in detrimentrul pastilelor clasice. Tratamentul cu medicamentele clasice nu este 100% sigur, doar in 80% dintre cazuri are efectul dorit si nu poate fi intrerupt imediat, daca apar complicatii sau alte inconveniente! Un alt dezavantaj al pastilelor traditionale care trateaza afectiunile erectile, este ca efectul este diminuat daca sunt consumate dupa o masa greu de digerat sau sunt combinate cu alcool.

Pastilele Power V 8 utilizate pentru prevenirea disfunctiei erectile si sunt realizate din ingrediente naturale:

  • Ginko Biloba
  • Extract Seminte Praz
  • Radacina Ginseng
  • Radacina Rhodiola
  • Fructe Goji
  • Scortisoara

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Suna