Ce este ejacularea prematura?

Ejacularea precoce presupune ejaculare necontrolata, fie inainte de actul sexual, fie imediat dupa penetrare. Acest fenomen apare inainte ca partenerii sa reuseasca sa obtina satisfactie sexuala. Cata vreme ejacularea prematura se produce ocazional, nu este o problema, insa daca fenomenul se repeta la majoritatea raporturilor sexuale, se poate vorbi de ejaculare precoce.
Din punct de vedere medical, specialistii au clasificat aceasta tulburare in doua categorii: primara si secundara.

Se poate spune ca ejacularea prematura primara, este cunoscuta de barbatul in cauza, si fenomenul este prezent si nemodificat pe perioada activitatii sexuale.Se vorbeste de ejaculare prematura secundara in cazul in care tulburarea apare dupa o perioada in care activitatea sexuala a decurs normal.

Cauze care duc la aparitia ejacularii premature:

Ejacularea precoce sau ejacularea prematura este poate cea mai des intalnita afectiune erectila. Aceasta tulburare este unul dintre motivele care ii aduc pe cei mai multi dintre barbati in cabinetele medicilor de specialitate. Statisticile spun ca aproximativ 30 % dintre barbati sufera la un moment dat de aceasta tulburare. Aceasta tulburare se poate manifesta atat in cuplurile implinite, dar mai des in cazul cuplurilor aflate in pragul separarii. Ejacularea precoce este una dintre afectiunile erectie recunoscute in «Kama Sutra» in perioada din secolele I-IV d.Hr.

Medicii specialisti sustin ca aceasta afectiune poate fi una trecatoare, si nu necesita tratamente medicamentoase si ca in astfel de situatii suplimentele alimentare pentru cresterea virilitatii au efecte impresionante.
Spre deosebire de alte afectiuni erectile care pot avea la baza cauze medicale, tratamente medicamentoase sau cauze psihice, ejacularea precoce poate intervenii datorita lipsei activitatii sexuale prelungite sau a lipsei de experienta; viata sexuala inceputa prematur si lipsa educatiei sexuale pot avea, de asemenea, ca efect ejacularea prematura.

Aceasta problema poate aparea si datorita oboselii, a stresului si a masturbarii excesive. Dorinta de a termina mai rapid actul sexual, pentru a obtine orgasm rapid, este o alta cauza ce are ca efect ejaculare precoce. Lipsa de rabdare, supraexcitarea si lipsa preludiului sunt alti factori care pot duce la finalizarea prematura a actului sexual.
Pentru a preintampina aceata afectiune specialistii recomanda respectarea unui mod de viata sanatos, odihna, evitarea situatiilor traumatizante si a celor stresante

Ejacularea precoce si pastilele pentru potenta Power V8

Power V8 este un supliment alimentar natural foarte eficient in prevenirea ejacularii precoce. Intr-o singura capsula se gasesc numeroase ingrediente naturale care au efecte excelente asupra organismului. Acest supliment natural actioneaza si asupra psihicului barbatului, ajutandu-l sa se relaxeze. Un alt efect benefic al pastilei pentru potenta Power V8 este ca ajuta la cresterea increderii, favorizand intarzierea ejacularii.

Pentru ca au in compozitie doar ingrediente naturale, pastilele pentru potenta Power V8 nu au efecte secundare. Efectele acestora sunt vizibile imediat iar actul sexual este prelungit, mai profund, mult imbunatatit.

Suna